Ajánld ismerőseidnek!
Hozzávalók:
0.5 kg darált keksz
25 dkg margarin
25 dkg cukor
20 dkg dió
rum vagy rumaroma
2-3 adag kávé
A talpához:
1-1.5 csomag Albert keksz
A krémhez:
3 dl tej
1 csomag vanília vagy puncspuding
12 dkg margarin
13 dkg cukorral
Az összeállításhoz:
lekvár
0.5 kg darált keksz
25 dkg margarin
25 dkg cukor
20 dkg dió
rum vagy rumaroma
2-3 adag kávé
A talpához:
1-1.5 csomag Albert keksz
A krémhez:
3 dl tej
1 csomag vanília vagy puncspuding
12 dkg margarin
13 dkg cukorral
Az összeállításhoz:
lekvár
Elkészítés:
Elkészítjük a krémet. 3 dl tejben 1 vanília, vagy puncspudingot felfőzünk és kihűtjük. 12 dkg margarint 13 dkg cukorral kikeverünk, majd ha az előbbi kihűlt összekeverjük. Szétnyitható formával csináljuk, ehhez 1 csomag Albert kekszre van szükségünk. A formába kókuszreszeléket szórunk, a masszából golyókat formázunk, majd úgy nyomkodjuk bele, hogy a hozzátartozó kúppal lyukat nyomunk a közepébe, ebbe tesszük a pudingkrémet, rátesszük a kekszet lapjára fordítva és szétnyitjuk a formát.
Elkészítjük a krémet. 3 dl tejben 1 vanília, vagy puncspudingot felfőzünk és kihűtjük. 12 dkg margarint 13 dkg cukorral kikeverünk, majd ha az előbbi kihűlt összekeverjük. Szétnyitható formával csináljuk, ehhez 1 csomag Albert kekszre van szükségünk. A formába kókuszreszeléket szórunk, a masszából golyókat formázunk, majd úgy nyomkodjuk bele, hogy a hozzátartozó kúppal lyukat nyomunk a közepébe, ebbe tesszük a pudingkrémet, rátesszük a kekszet lapjára fordítva és szétnyitjuk a formát.